Harika Kanatlar



Kanatlar Oyunu Oyna ,harika kanatlar oyunları,Her doğum günü,harika uçaklar Jett ve arkadaşları,mükemmel harika kanatlar; Dizzy, Jerome ve Donnie birlikte farklı ülkeleri keşfetmek ve yeni kültürlerin çeşitliliğini öğrenmek için uçuyorlar.Jett ile tanışmaya hazır mısın? Jett fazla hızlı,yardımına ihtiyacı olan çocuklara paketleri teslim eder, dünyada seyahat etmeyi seviyor sevimli jet uçağı! Her doğum günü, Jett farklı ülkelerde yaşayan çocuklara armağan götürür,jetti yeni arkadaşlar karşılar ve yeni kültürlerin çeşitliliğini öğrenir. Harika Kanatlar dünya çocuklarının yardımına koşan harika kanatlar hem uçak hem de uçak robot olabiliyor,harika kanatlar ile dünyanın farklı dillerini ve kültürlerini öğreneceksiniz. kanatlar ile uçmaya hazır mısın?İşte TRT Çocuk kanalının yeni çizgi filmi bayılıyorum kanatlar.Seni gökyüzünde uçuracak kırmızı uçağı fazla seveceksin. uçak aynı zamanda robota dönüşebiliyor.

Harika Kanatlar Uçakları

Jett


Harika kanatlar hava alanından tüm dünya çocuklarına merhaba.Ben Jet hava alanının en zor işini yapan benim her gün dünyanın farklı ülkelerine uçarak çocuklara hediye teslimatı yaparım.En sevdiğim söz"Hava alanından jete teslimatınız var" Bu söz beni çok heyecanlandırırr.Bugün acaba hangi ülkeye gidiyorum diye meraklanırım hemen soluğu Cinbonun yanında alırım.Cinbonun "bütün sistemler açık açık açık ve açık" sözlerinden hemen önce gideceğim ülke hakkında kısaca bilgi alırım
Fiziksel ÖzellikleriJett küçük kırmızı ve beyaz bir jet uçağıdır; Onun adı nereden geliyor. Mavi gözleri ve dört sinyalleme ışığı vardır, ikisi yanaklarında ve ikisi de kanatlarının kenarlarında. Her bir tarafında stilize bir kanat sembolü var.
Kişilik Özellikleri : Jett her zaman teslimat yapmak için heveslidir. Hala küçük bir uçak olmakla birlikte, onun arkadaşları Dizzy , Donnie ve Jerome ile çok fazla oynamayı sever . Çocukların yardıma ihtiyacı olduğunda da çok sempatiktir, ancak her şeyi düzeltmek için diğer Süper Kanatlardan birinden daha fazla yardıma ihtiyaç duyar, ya da zaman zaman, yapışkan bir durumdan kendini kurtarır. 

Dizzy

Dizzy bir kız kurtarma helikopteri. Jett'i kurtardığı bölümünde ilk görünümünü yaptı ve o zamandan beri dizi boyunca on dört büyük gösteri yaptı.
Fiziksel Özellikleri : Dizzy, buzlu yerlere gitmeyi seven pembe bir kurtarma helikopteri. O bir simge olarak mor kalp şekli ile koyu pembe. Dizzy, tıbbi bakım ve onarımda uzmanlaşmıştır. Görevlerini gerçekleştirmek için çok sayıda aracı var.

Kişilik Özellikleri : Dizzy, oldukça mütevazi bir kişiliğe sahiptir.Yemek için büyük bir iştahı var “çok acıktı” ve “bana iki kez söylemek zorunda değilsin” diyerek akşam yemeğine Hemi'nin babasına refakat etmesini söyledi . Göreve giderken çok mutlu olur ve 'Kulaklarıma Müzik!' Diyor. Kalkmak üzereyken. O bölüm "de olduğu gibi aynı zamanda mütevazı bir Jett üzerine İstek diyor," "Sihirli, benim işim değil Jimbo , ama elimden geleni yapacağım" sonra Jimbo değil sihirli halı hakkında bir şeyler yapmasını ister uçarlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar